Huisstijl laten ontwerpen?

Dat kan! Wij maken ze maar al te graag!

HUISSTIJL ONTWERP

Een herkenbare huisstijl

Huis-stijl. Het woord zegt het al; Het is de ‘fundering’ van jouw bedrijf en dit moet een lust voor het oog zijn. Wij nemen je graag mee in het proces en laten je zien dat het eigenlijk niet zo moeilijk is. We beginnen met de basis – het logo – en werken dit vervolgens uit in producten als briefpapier, visitekaartjes, maar eventueel ook in gevelreclame en autobelettering. Marcologo neemt het voor je uit handen en zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt.

Wij garanderen
✔️ Doeltreffend en opvallend
✔️ Professioneel ontworpen
✔️ (Eerlijk) betaalbaar
✔️ Tevredenheidsgarantie

Om trots op te zijn!

Marcologo verzekert jou van een sterk logo, een strakke huisstijl en een succesvolle website. Kijk wie jou in de afgelopen jaren al voor gingen.

Mooi hé?!

Ben je geïnteresseerd in een mooi logo en huisstijl ontwerp? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij sturen deze binnen 1 werkdag naar je toe of neem contact op.

Ontwerpproces

De meeste mensen vinden een logo of een huisstijl een lastig dingetje. Het tegendeel is waar. Bij Marcologo voel jij je direct thuis. Marcologo neemt je mee in een proces waar je met een glimlach op terug kunt kijken! Echt waar. 

Maar hoe gaat zo’n proces dan in zijn werk? Goeie vraag. Dat gaat zo: Nadat je akkoord bent met ons prijsvoorstel, sturen we je een vragenlijst toe. Hierin kunt je jouw wensen noteren. Denk hierbij aan “Wie is jouw doelgroep” of “beschrijf jouw bedrijf in 4 woorden”. Dit zijn essentiële vragen omdat wij aan de hand hiervan bepalen welk lettertype, vormen of kleuren het beste past bij jouw bedrijf. Nadat je deze hebt ingevuld gaan wij aan de slag met ontwerpen en sturen we je binnen enkelen dagen de resultaten toe.

Je kan hierna meteen een keuze maken, of feedback doorgeven om de ontwerpen naar wens aan te laten passen. Onze klanten ervaren contact met ons als efficiënt, persoonlijk én leuk! Geloof je ons niet? Kijk maar.

 

Laatste projecten

Wij willen liever niet opscheppen. Maar doen dat wel. Bij Marcologo ben je verzekerd van een krachtig logo, een strakke huisstijl of een snelle website. Meer dan 200 klanten gingen je in de afgelopen jaren al voor.

 

Mooie woorden