PowerPoint template laten ontwerpen

Wij maken jouw zakelijke PowerPoint presentatie.
PowerPoint

PowerPoint template design op basis van jouw huisstijl

Bij presenteren is de kwaliteit van jouw PowerPoint van groot belang. Je wilt dat jouw presentaties de uitstraling van jouw bedrijf hebben. Maar een goede PowerPoint presentatie maken kost veel tijd. Veel bedrijven gebruiken verschillende templates, waardoor alle presentaties er anders uitzien.  Dit staat onprofessioneel en zorgt ervoor dat je boodschap minder goed overkomt. Een PowerPoint template op maat is de oplossing. Hiermee kun je een consistente boodschap overbrengen aan jouw doelgroep. Laat een PowerPoint template ontwerpen, zodat al jouw medewerkers presenteren in stijl.

Wat is een Powerpoint template?

Een Powerpoint template is een sjabloon dat je kunt hergebruiken voor al je Powerpoint presentaties. In het programma Powerpoint zijn al verschillende templates beschikbaar, maar deze zijn niet speciaal gemaakt voor jouw onderneming. Wij maken een Powerpoint template op maat. Hiervoor werken wij op basis van jouw huisstijl. Wij stellen alle lettertypes, kleuren en andere huisstijlelementen standaard in, zodat ze in iedere Powerpointpresentatie terugkomen. Zo blijft jouw presentatie hangen bij jouw doelgroep

Onze Werkwijze

👋

1. Kennismaking

Al onze projecten beginnen met persoonlijk contact. Wij gaan hier in op de wensen en behoefte. Waar staan we nu en waar willen we naartoe.

‍🎨

2. Concept & Ontwerp

Na de kennismaking gaat de designer aan de slag met de opzet van de eerste pagina’s. Tussentijds houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

🏆

3. Afronding & Oplevering

Na tussentijds contact over de voortgang komen we tot een eindresultaat. Wij sturen je het template en schaven nog bij waar nodig. Daarna is het voor jou tijd om te shinen!

De voordelen van een Powerpoint template?

Met een Powerpoint template zorgen voor kwaliteit en herkenbaarheid, door gebruik te maken van jouw huisstijl.

Iedere medewerker kan ermee aan de slag.

Maak gebruik van de kracht van non-verbale communicatie met onze Powerpoint template

Een Powerpoint template is bruikbaar voor veel gelegenheden, zoals congressen, meetings en vergaderingen. Ook is de template eenvoudig aan te passen aan verschillende doelgroepen.

Werken met een template kost minder tijd, doordat je de outline van je presentatie al klaar hebt.

Waarom kiezen voor Marcologo?

Een eenduidige uitstraling zorgt ervoor dat jouw boodschap duidelijk overkomt bij de doelgroep. Een Powerpoint template helpt hierbij. Wij ontwerpen graag jouw Powerpoint template, geheel naar jouw wensen. Heb je al een huisstijl? Dan gaan wij direct aan de slag om op basis hiervan een herbruikbare Powerpoint template te maken. Heb je nog geen huisstijl? Dan kan je deze ook bij ons laten ontwerpen. Kijk hier voor meer informatie over hoe wij jouw huisstijl ontwerpen. Ons grafisch ontwerpbureau biedt een complete oplossing voor jouw onderneming. Wij maken Powerpoint templates met prachtige slides en een vaste lay-out. Zo kun jij presenteren in stijl met een strak design dat opvalt. Voor een sterk verhaal en een duidelijke boodschap.

Onze klanten

Onze klanten & vrienden

Wat klanten van ons vinden

Wil jij een professioneel en
betaalbaar Powerpoint template laten ontwerpen?
Neem dan vandaag nog contact op