Een professionele website op maat

Wij maken jouw online visitekaartje
Webdesign

Laat je bedrijf groeien met een professionele slimme website.

Een professionele website is onmisbaar als jij online succes wilt behalen. Als professioneel webdesign bureau in Rotterdam ontwerpen wij een maatwerk website die past bij jouw bedrijf. Wij houden daarbij niet alleen rekening met wat wij mooi vinden, maar ook met wat werkt. Of je nou meer conversies wilt of jouw merk wilt versterken, onze webdesigners maken graag een professioneel ontwerp waarmee jij jouw doelen behaalt.

Marcologo is een echte WordPress specialist. One team van WordPress specialisten heeft zich gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van websites in WordPress. Inmiddels ontwikkelen wij al een aantal jaren grote en kleine websites voor zowel grote en kleine bedrijven. We kunnen inmiddels stellen dat we zeer ruime ervaring in WordPress hebben binnen ons team.

Hoe ziet het webdesign proces eruit?

Een website maken is voor veel mensen een grote ingreep. Hoe vertaal je jouw ideeën en diensten om in een website? Marcologo helpt je graag en neemt dit proces voor je uit handen. 

👋

1. Kennismaking & vragenlijst

Leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in een website laten maken door Marcologo! We beginnen met het bespreken van jouw wensen. Deze wensen staan hierboven beschreven in de vragenlijst. Op basis van jouw wensen wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld.

🖥️

2. Aanleveren

Ben je akkoord met de offerte? Mooi! Dan gaan we beginnen! Probeer zoveel mogelijk materiaal aan aan te leveren wat Marcologo mag gaan gebruiken voor jouw website. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en huisstijlelementen die in de website terug mogen komen. Maar ook voorbeeldwebsites zijn meer dan welkom!

🚀

3. Ontwikkelen

Zodra we alles bij elkaar hebben, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de eerste pagina’s. Dit doen wij op een door jou/jullie gehoste server (domein) of door ons. Je ontvangt na een paar dagen al de eerste versie waar je feedback op kunt geven.

🤩

4. Time to shine!

Is de website helemaal naar wens? Super! Dan kunnen we de website live gaan zetten. Marcologo verzorgt ook de hosting van jouw website. Hierdoor heb jij straks één aanspreekpunt voor alles omtrent jouw website en de hosting. Wel zo makkelijk! En hierdoor weet je zeker dat jouw website op een goede omgeving wordt gehost.

Websites waar we trots op zijn!

Studio Dental R'dam

Huisstijl, webdesign & development

Freshandpassion.nl

Huisstijl

Africanhospitals.nl

Huisstijl +Webdesign

REV Montage

Huisstijl + webdesign

AdBePro Administratie

Huisstijl + webdesign

Metamorfose Marrakech

Webdesign + developent
VEELGESTELDE VRAGEN

Vind het antwoord

De ontwikkel- doorlooptijd is ongeveer 3 weken. Hierbij is het belangrijk dat we na akkoord alle benodigde gegevens, foto's en content hebben ontvangen.

Na de oplevering van de website kun je zelfstandig alles nog aanpassen met WordPress.

We geven nog 1 uur een revisie ronde binnen 1 week na oplevering van de website.

Komen er hierna nog aanpassingen dan kunnen deze op basis van nacalculatie worden uitgevoerd.
Het uurtarief is 95,00 euro excl. 21% btw.

Ja zeker! Na afloop ontvang je een document waarin uitgelegd staat hoe je de website kunt aanpassen. Dit kunnen de volgende elementen zijn:

  • Teksten
  • Foto’s
  • Landingspagina’s
  • Zoekmachine optimalisatie


Uiteraard staan wij klaar zodra je hulp nodig hebt.

Heb je al een domeinnaam en webhosting dan is het allerbeste advies deze bij Marcologo onder te brengen op de Managed WordPress omgeving waarbij alles altijd up-to-date zal zijn en ik support kan blijven bieden. Als er dan iets gebeurd kunnen wij direct inzien wat er is gebeurd en zo de bugs eruit halen.

Alle benodigde software licenties zitten erbij, de beveiliging is uitstekend geregeld, je krijgt ultieme service.

De website wordt voorzien van een SSL certificaat. (Groen slotje in je browservenster)

We maken gebruik van beveiligde serversoftware* en elke website draait in een eigen ‘container’. 

Er worden hoge beveiligingsmaatregelen genomen om het risico tot een aanval te voorkomen, danwel te beperken.

De servers worden 24/7 gemonitored op up- en downtime.

*Cloudlinux en Litespeed

Laten we samen brainstormen!

Wil jij jouw logo of huisstijl laten maken door Marcologo? Of wil je graag meer weten over wat Marcologo voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en om de wensen te bespreken!