Over Marcologo

Marcologo is een full service design bureau met ervaren specialisten die per direct beschikbaar zijn. Wij helpen bedrijven on- en offline groeien!

Over Marcologo

Marcologo is een full service design bureau met ervaren specialisten die per direct beschikbaar zijn. Wij helpen bedrijven on- en offline groeien!
Ons verhaal

Een bijzonder verhaal...

Als 14-jarige jongen had Marco veel ambities. Hij had zijn pijlen gericht op een DJ-carrière, maar om dat waar te maken is er wel een logo nodig waarin men in één oogopslag kon zien wie DJ Marco was. Zo gezegd, zo gedaan en Marco besloot om zelf het logo te ontwerpen. Snel bleek dat het logo beter in de smaak viel dan zijn draaikunsten. Hij besloot daarom een nieuw pad in te slaan: ‘Grafisch Vormgever met expertise in logo en huisstijl design.’ Inmiddels 10 jaar verder is MarcoLogo vandaag de dag een full service designbureau met meerdere vormgevers en developers.

Onze diensten

Logo design

Ben je toe aan een nieuw logo ontwerp of wil je je huidige logo opnieuw laten vormgeven? Een logo is bepalend voor het imago van bedrijf en daarom het belangrijkste onderdeel. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s die jouw klanten niet snel zullen vergeten.

Huisstijl

Het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Hierbij maken wij gebruik van het logo dat je door ons hebt laten ontwerpen of je reeds bestaande logo. Naast ontwerpen nemen we ook het drukwerk voor je uit handen.

 

Websites

Jouw online bereik vergroten? Meer leads binnenhalen? Hogere conversie via online kanalen? Laat dat maar aan ons over. Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren professionele websites om jouw online doelen te bereiken.

 
Onze klanten

Onze klanten & vrienden

Wat klanten van ons vinden