Wij ontwerpen de meest sexy, pakkende én strakke logo's! 🙃

Logo ontwerp

Een ijzersterk en goed doordacht ontwerp voor jouw bedrijf

Een logo is het uiterlijk van jouw bedrijf en geeft weer wie jij bent en waar je voor staat! Een logo is dus niet zomaar ‘even’ een symbooltje: Hier moet over nagedacht worden en er moet een idee achter zitten. Wanneer je een logo hebt zul je zien dat mensen dit gaan herkennen en deze herkenning heeft bewezen dat klanten terugkomen. Laat jouw logo daarom ontwerpen door een professional, door iemand die snapt wie jouw doelgroep is en wie jouw dienst of product gaat gebruiken. 

 Of het nu gaat om een modern of klassiek logo: Marcologo denkt graag met je mee om een aansprekend logo voor je bedrijf te ontwerpen.

Wat ons zo uniek maakt 👇

Wat ons zo uniek maakt 👇

Laat je inspireren door ons werk

verschoor-logo@3x (1)

Hoe ziet het ontwerpproces eruit?

De meeste mensen vinden een logo of een huisstijl een lastig dingetje. Het tegendeel is waar. Bij Marcologo voel jij je direct thuis. Wij nemen je mee in een proces waar je met een glimlach op terug kunt kijken! Echt waar. 

👋

1. Kennismaking & vragenlijst

Leuk dat je bij Marcologo een logo laat ontwerpen. Wanneer je akkoord bent, sturen we je een vragenlijst toe, middels deze vragenlijst krijgen wij een goed beeld van het bedrijf en kunnen we je een goed voorstel toedoen.

🖥️

2. Design

Naar aanleiding van de vragenlijst, gaan we aan de slag met ontwerpen. Afhankelijk van het gekozen pakket sturen we je 1, 2 of 3 concepten toe. Na ontvangst heb je de ruimte om feedback door te geven.

🚀

3. Oplevering

Na akkoord op het logo sturen we je een mapje met alle bestanden: JPG, PNG, EPS, PDF etc. Deze bestanden zijn zo gemaakt dat de klaar zijn voor on- en offline gebruik. Wel zo handig!

🤩

4. Time to shine!

Het logo is klaar, shinen maar!

Ga je het logo op je website zetten of verder uitwerken in de huisstijl? Wij helpen je graag.

logopakketten

Bij Marcologo ben je verzekerd van professionaliteit en kwaliteit. Wij hanteren eerlijke prijzen en doen niet moeilijk wanneer er na betaling nog aanpassingen moeten worden doorgevoerd. Bij Marcologo ben je verzekerd van goede service (en niet onbelangrijk):

Een professioneel logo waar je jaren mee vooruit kunt!

Logo Basis
€ 250,-
excl. BTW

Ontvang op basis van jouw wensen 1 op maat gemaakt logo ontwerp met 5 correctierondes

Logo Plus
€ 500,-
excl. BTW

Ontvang op basis van jouw wensen 2 op maat gemaakte logo ontwerpen met 8 correctierondes

Logo Excellent
€ 750,-
excl. BTW

 2 op maat gemaakte logo ontwerpen met 8 correctierondes + logo handboek

Klanten waarderen Marcologo met een 9+

Laten we samen brainstormen!

Wil jij jouw logo of huisstijl laten maken door Marcologo? Of wil je graag meer weten over wat Marcologo voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en om de wensen te bespreken!

Bestel nu en ontvang binnen 48 uur de eerste concepten!

Antwoord binnen enkele minuten!