Logo laten ontwerpen?

Dat kan! Wij maken ze maar al te graag!

LOGO ONTWERP

Een passend logo laten ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is niet zomaar even een investering. Zoals we op de homepage hebben omschreven, is een logo het eerste contact met een klant. Dit contact moet dus aantrekkelijk zijn en passen bij de doelgroep van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en waar jouw bedrijf voor staat. Of het nu gaat om een modern of klassiek logo, Marcologo denkt graag met je mee om een aansprekend logo voor je bedrijf te ontwerpen.

Wij garanderen
✔️ Iets unieks waar je trots op bent
✔️ Strak en herkenbaar design
✔️ Goede schaalbaarheid
✔️ Fijne service, door professionals

Om trots op te zijn!

Marcologo verzekert jou van een sterk logo, een strakke huisstijl en een succesvolle website. 
Kijk wie jou in de afgelopen jaren al voor gingen.

Ontwerpproces

De meeste mensen vinden een logo of een huisstijl een lastig dingetje. Het tegendeel is waar. Bij Marcologo voel jij je direct thuis. Wij nemen je mee in een proces waar je met een glimlach op terug kunt kijken! Echt waar. 

Hoe gaat zo’n proces dan in zijn werk? Goeie vraag. Nadat je akkoord bent met ons prijsvoorstel, sturen we je een vragenlijst toe. Hierin kunt je jouw wensen noteren. Denk hierbij aan “Wie is jouw doelgroep” of “beschrijf jouw bedrijf in 4 woorden”. Aan de hand van deze essentiële vragen bepalen wij welk lettertype, vormen of kleuren het beste past bij jouw bedrijf. Na het invullen van de vragenlijst gaan wij aan de slag met ontwerpen en sturen we je binnen enkelen dagen de resultaten toe.

Je kan hierna meteen een keuze maken, of feedback doorgeven om de ontwerpen naar wens aan te laten passen. Onze klanten ervaren contact met ons als efficiënt, persoonlijk én leuk! Geloof je ons niet? Kijk maar

Eerlijke bedragen voor een logo ontwerp

Ja, we weten het. Wij zijn niet de goedkoopste, maar bij ons weet je zeker dat het logo gemaakt is door professionals én dat de eventueel gewenste aanpassingen in de prijs zitten. Je hebt bij Marcologo altijd te maken met 1 contactpersoon die je meeneemt in het ontwerp proces. Wil je meer weten? Bel of chat ons gerust.

1 x logo ontwerp

va. € 199,-
Excl. BTW
  • Eén logo ontwerp waar je trots op gaat zijn
  • Alle bestanden voor on- en offline gebruik
  • Alle rechten om jouw logo te gebruiken
  • We gaan door totdat je tevreden bent met het logo

2 x logo ontwerp

va. € 299,-
Excl. BTW
  • Twee logo ontwerpen waaruit je kunt kiezen
  • Alle bestanden voor on- en offline gebruik
  • Alle rechten om jouw logo te gebruiken
  • We gaan door totdat je tevreden bent met het logo
Meest gekozen

Mooie woorden

Laatste projecten

Wij willen liever niet opscheppen. Maar doen dat lekker wel. Bij Marcologo ben je verzekerd van een krachtig logo, een strakke huisstijl en een snelle website. Meer dan 200 klanten gingen je in de afgelopen jaren al voor.