Ik wil meer info over:

Visuele merkidentiteit

Energiehulp

Bij Marcologo hadden we de eer om de complete branding te ontwerpen voor Energiehulp, een innovatief initiatief dat gemeenten in staat stelt om hun inwoners te helpen bij het verminderen van hun energieverbruik en het verlagen van hun energierekeningen. Ons proces begon met het vaststellen van heldere doelstellingen in samenwerking met onze gewaardeerde klant, gevolgd door een diepgaande analyse van de doelgroep.
Met deze inzichten in gedachten hebben we een sterke merkidentiteit gecreëerd die de kernwaarden van Energiehulp weerspiegelde: duurzaamheid, toegankelijkheid en effectiviteit. Van het ontwerp van het logo tot het drukwerk voor promotionele materialen, ons team heeft elk aspect van de branding met zorg en aandacht voor detail behandeld.
Het resultaat? Energiehulp heeft niet alleen tientallen gemeenten weten aan te trekken, maar het is ook uitgegroeid tot een groot succes in diverse regio’s. Dit project heeft niet alleen de visuele identiteit van Energiehulp versterkt, maar heeft ook bijgedragen aan het vergroten van bewustzijn en betrokkenheid bij energiebesparing in gemeenschappen overal. Samen werken aan een groenere toekomst is een prestatie waar we trots op zijn.
Lonneke Ziemerink
Eigenaar Buro Haai

"Ik ben heel erg blij dat ik samen met Marcologo dit project heb mogen doen!"

Ervaar het verschil met Marcologo:
Ben jij klaar om
op te vallen

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk met Marcologo: Op maat gemaakte logo- en branding oplossingen die specifiek zijn afgestemd om jouw herkenning te optimaliseren.

× Hoe kan ik je helpen?