Ik wil meer info over:

Visuele merkidentiteit

De Ring van Putten

We zijn ontzettend blij om onze recente samenwerking met de Ring van Putten in Spijkenisse met jullie te delen. Samen hebben we een compleet nieuwe uitstraling gecreëerd, te beginnen met een gloednieuw logo, dat vervolgens uitgroeide tot een compleet huisstijlhandboek. Na diverse creatieve sessies zijn we van start gegaan met het ontwerpen van PowerPoint-presentatietemplates en open dag posters om de nieuwe huisstijl tot leven te brengen. En raad eens? De nieuwe stijl is nu volledig geïntegreerd, en we zijn zelfs begonnen aan de tweede editie van de informatiegids. Het is geweldig om te zien hoe we van een eerder ingetogen uitstraling een frisse, eigentijdse look hebben gecreëerd!
Bij Marcologo zijn we trots op onze bijdrage aan het vernieuwen van de Ring van Putten in Spijkenisse. We streven altijd naar creativiteit en innovatie, en dit project is daar een perfect voorbeeld van. Onze dank gaat uit naar het team van de Ring van Putten voor hun geweldige samenwerking. Samen hebben we de lat hoger gelegd voor deze bijzondere locatie. Blijf op de hoogte voor meer updates en geniet van de vernieuwde uitstraling die Marcologo heeft gebracht!”
Marcella Ketting
Schoolbestuur

Namens De Ring willen wij graag onze tevredenheid uiten over onze samenwerking met Marcologo als onze partner voor zowel interne als externe marketing.

Ervaar het verschil met Marcologo:
Ben jij klaar om
op te vallen

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk met Marcologo: Op maat gemaakte logo- en branding oplossingen die specifiek zijn afgestemd om jouw herkenning te optimaliseren.

× Hoe kan ik je helpen?