Een ijzersterk en doordacht ontwerp voor jouw merk.

Marcologo creëert verfijnde branding oplossingen voor jouw merk waarmee jij je klanten verrast en overtuigt.
Huisstijl ontwerp

Een herkenbare huisstijl

Een huisstijl omvat alle visuele uitingen die je bedrijf heeft. Het belangrijkste is natuurlijk het logo. Deze logo bepaalt vaak welke vormen en kleuren in de huisstijl terugkomen. Bij het ontwerpen van het logo houden onze designers hier rekening mee. Heb je nog geen logo? Kijk dan eerst bij logo laten ontwerpen. Een huisstijl laten ontwerpen die helemaal past bij de organisatie en deze consistent doorvoeren is onder andere belangrijk voor het versterken van de naamsbekendheid en herkenbaarheid van het bedrijf. Het omvat alle communicatie-uitingen, zoals bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Wat kunnen wij nog meer?

Powerpoint template

Bij een mooie huisstijl hoort natuurlijk een passende Powerpoint template. Wij ontwerpen de beste slides!

Flyers

Heb je een event of wil je graag wat flyers op de balie hebben? Geen probleem, wij ontwerpen en bedrukken flyers in alle formaten.

Banners

Van reclameborden tot roll-up banners, niets is te gek. Wij bedrukken en leveren de banners op maat.

Relatiegeschenken

Hoe val jij op tussen al die bedrukte pennen? Marcologo denkt graag met je mee en zoekt de juiste relatiegeschenken voor jouw doelgroep.

Autobelettering ontwerp

Rijd jij vaak in je auto en wil je opvallen met jouw bedrijf? Marcologo ontwerpt voor jouw auto een mooie wrap.

Kleding bedrukken

Heb je een bedrijfstoernooi of wil je dat jouw personeel er netjes bij loopt? Wij ontwerpen en bedrukken voor jou de juiste kleding op maat.

Hoe ziet het ontwerpproces eruit?

De meeste mensen vinden een logo of een huisstijl een lastig dingetje. Het tegendeel is waar. Bij Marcologo voel jij je direct thuis. Wij nemen je mee in een proces waar je met een glimlach op terug kunt kijken! Klik op de afbeelding hieronder om onze klantervaringen te lezen.

👋

1. Kennismaking & vragenlijst

Leuk dat je hebt gekozen om een huisstijl te laten maken bij Marcologo. Na telefonisch contact, of een goed bak koffie sturen we je een vragenlijst. Heb je alles in een document staan, dan kun je die ook sturen. Hierna verzamelen we alle informatie en beginnen we met ontwerpen.

🚀

2. Oplevering

Het design is af, de feedback is verwerkt en je bent tevreden met het resultaat. Naast het ontwerp nemen wij ook het drukwerk voor je uit handen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

🖥️

3. Design

Een huisstijl ontwerpen we aan de hand van een logo. De kleuren en lettertypes dienen terug te komen in de designs. Of het nu gaat om visitekaartjes of banners, wij ontwerpen alles wat je maar wenst. Een standaard huisstijl bestaat uit: Een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. 

🤩

4. Time to shine!

Zo. De “offline fundering” van jouw bedrijf staat. Maar, hoe zorg je ervoor dat klanten jou online vinden? Juist. Met een website natuurlijk. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden en word ook online zichtbaar!

Huisstijlpakketten

We houden allemaal van duidelijkheid. Daarom werken we met vaste huisstijl prijzen. Je vindt ze hieronder:

Starter
v.a.
€845
excl. BTW

Maak een vliegende start met ons compacte huisstijl starterspakket.

Premium
v.a.
€2250,-
excl. BTW

Onderneem met een plan met ons premium huisstijlpakket.

Ga voor groots!
Custom

Heb je grootse plannen met specifieke eisen en ben je op zoek naar een bedrijf die deze plannen kan realiseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Laten we samen brainstormen!

Wil jij jouw logo of huisstijl laten maken door Marcologo? Of wil je graag meer weten over wat Marcologo voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en om de wensen te bespreken!