Ik wil meer info over:

Vragenlijst voor een nieuwe website

Leuk dat je hebt gekozen om een website te laten maken bij Marcologo!

Om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf, hebben we een aantal vragen opgesteld welke van groot belang zijn tijdens het ontwerpproces. De vragen zijn soms best lastig, dus als je op een van deze vragen geen antwoord hebt kun je ze overslaan. Voor overige vragen kun je onderaan deze pagina kijken bij de FAQ of contact opnemen met ons.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vind het antwoord

1. Kennismaking
Leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in een website laten maken door Marcologo! We beginnen met het bespreken van jouw wensen. Deze wensen staan hierboven beschreven in de vragenlijst. Op basis van jouw wensen wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld.

2. Aanleveren

Ga je akkoord met de offerte? Top! Dan kunnen we beginnen! Lever zoveel mogelijk materiaal aan wat Marcologo mag gaan gebruiken voor jouw website. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en huisstijlelementen die in de website terug mogen komen. Maar ook voorbeeldwebsites zijn meer dan welkom!

3. Ontwikkelen
Zodra we alles bij elkaar hebben, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de eerste pagina's. Dit doen wij op een door jou/jullie gehoste server (domein) of door ons. Je ontvangt na een paar dagen al de eerste versie waar je feedback op kunt geven.

4. Livegang
Is de website helemaal naar wens? Super! Dan kunnen we de website live gaan zetten. Marcologo verzorgt ook de hosting van jouw website. Hierdoor heb jij straks één aanspreekpunt voor alles omtrent jouw website en de hosting. Wel zo makkelijk! En hierdoor weet je zeker dat jouw website op een goede omgeving wordt gehost. 

Afhankelijk van de wensen, zijn wij gemiddeld 7-10 werkdagen bezig met het maken maken van een website. Mocht je dit sneller nodig hebben, dan kunnen we dit uiteraard bespreken. Niets is onmogelijk voor ons!

Jazeker! Dat kunnen wij, maar jij ook: Wanneer de website online staat, krijg je van ons een uitleg waar je alle benodigdheden kunt vinden om bijvoorbeeld teksten en foto's aan te passen. Mocht je grote aanpassingen willen doorvoeren in de website, dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij sturen je dan een prijsvoorstel en na akkoord gaan we aan de slag met de gewenste aanpassingen. 

× Hoe kan ik je helpen?