Logo aanvragen

Leuk dat je hebt gekozen om een logo te laten maken bij Marcologo!

Om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf, hebben we een aantal vragen opgesteld welke van groot belang zijn tijdens het ontwerpproces van het logo.  Na het invullen nemen wij persoonlijk contact met je op om de wensen verder te bespreken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vind het antwoord

1. aanvraag 
In het bovenstaande formulier kun je jouw logo-wensen beschrijven. Deze vragen zijn voor ons van essentieel belang tijdens het ontwerpproces. Probeer deze vragen zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Heb je op een van de vragen geen antwoord of snap je een vraag niet, neem dan contact met ons op. 

2. Wij gaan ontwerpen
Jouw aanvraag wordt behandeld en een van onze accountmanagers neemt contact met je op. Aan de hand van het gekozen pakket gaan we aan de slag met het ontwerpen van de gekozen producten. We sturen een offerte mocht je meer dan alleen het logo nodig hebben. 

3. Opleveren
Zodra wij het ontwerp af hebben, sturen we je een mailtje met het ontwerp (of ontwerpen). Je hebt dan de ruimte om feedback door te geven. Na goedkeuring en betaling worden de bestanden voor on- en offline gebruik opgeleverd. 

Afhankelijk van de wensen, zijn wij gemiddeld 5 werkdagen bezig om voor jou een ontwerp te maken. Mocht je dit sneller nodig hebben, dan kunnen we dit uiteraard bespreken. Niets is onmogelijk voor ons!

 Je krijgt na betaling een mapje met daarin alle benodigde bestanden voor on- en offline gebruik. Wij leveren de bestanden uiteindelijk op in: JPG, PNG, AI, EPS, PDF.

Na betaling ontvang je van ons een mailtje waarin staat dat jij de eigenaar bent van het logo. Mocht je in de toekomst iets willen aanpassen, dan is dit geen probleem. Wij zijn er natuurlijk om je hierbij te helpen. Aanpassingen zijn over het algemeen geheel gratis.  

Wanneer je de logo's niet mooi vindt maken we nog 1 ander ontwerp. Mocht dit logo je ook niet aanspreken, sturen we de factuur en stoppen we het traject.

Uiteraard gaan we er vanuit dat dit niet hoeft en dat er een mooie resultaat neergezet wordt!

Ja zeker! Wij ontwerpen, developen en beheren jouw website. Dit doen wij met WordPress en Elementor (de tool waarmee we jouw website bouwen). Ook de hosting van jouw e-mailadres kunnen we uit handen nemen. Kijk op deze pagina, of neem contact met ons op