Ik wil meer info over:

Logo aanvragen

Wat leuk dat je hebt besloten om bij Marcologo een logo te laten ontwerpen!

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw bedrijf, hebben we een aantal vragen opgesteld die van groot belang zijn tijdens het proces van logo-ontwerp.

Na het invullen van deze vragenlijst, zullen we persoonlijk contact met je opnemen om je wensen verder te bespreken.

Ontdek de magie van een logo en huisstijl bij Marcologo. Bij ons is het helemaal geen gedoe, integendeel! We creëren een unieke ervaring waar je je direct thuis voelt. Samen nemen we je mee op een creatieve reis waar je met een grote glimlach op terugkijkt.

Leuk dat je bij Marcologo een logo laat ontwerpen. Wanneer je akkoord bent, sturen we je een vragenlijst toe, middels deze vragenlijst krijgen wij een goed beeld van het bedrijf en kunnen we je een goed voorstel toedoen.

Naar aanleiding van de vragenlijst, gaan we aan de slag met ontwerpen. Afhankelijk van het gekozen pakket sturen we je 1, 2 of 3 concepten toe. Na ontvangst heb je de ruimte om feedback door te geven.

Na akkoord op het logo sturen we je een mapje met alle bestanden: JPG, PNG, EPS, PDF etc. Deze bestanden zijn zo gemaakt dat de klaar zijn voor on- en offline gebruik. Wel zo handig!

Het logo is klaar, shinen maar!

Ga je het logo op je website zetten of verder uitwerken in de huisstijl? Wij helpen je graag.

× Hoe kan ik je helpen?